Varga Lívia - Szitakötő Lélek-tér
Kulcs a lelked kapujához

Bemutatkozás

Varga Lívia vagyok társadalomkutató, családállító, Reiki mester és tanár. Fontos küldetésem hogy élhető, és fizikai szinten is kivitelezhető egyensúlyt teremtsek az anyagi jól-lét, szellemi és lelki minőségű megélések között. A gyakorlatban is ezt kívánom átadni.

Több éves munkásságom alatt azt tapasztaltam, hogy a mindennapokban átélt nehézségek és sok esetben problémának megélt feladatok mögött lelki és szellemi egyensúlytalanságunk áll a hátterében. Családi mintáink, s annak közös tudattalanjában megbúvó blokkjaink, másolt, s “örökölt” működési, feldolgozási programok és folyamatok összessége nagyban meghatározzák működésünket. Az egyéni és egymással kölcsönhatásban álló energetikai rendszerek harmonizációja pozitív hatással van a mindennapi életminőségre. Legyen érintett akár az egészségi állapotunk, kapcsolataink (szülő-gyerek, testvérek közötti viszony, munkahelyi viszonyok, párkapcsolat…), karrier-vállalkozás, anyagi jólét, siker, önkifejezés, önmegvalósítás... bármelyik területről is legyen szó, amelyben elakadást élsz meg, az általam alkalmazott technikák segítségedre lehetnek, hogy feltárd a háttérben húzódó okokat és megértsd működésed alapját, továbbá pozitív irányba javíthass a jelenleg megélt körülményeiden.

Megannyi módszer és technika létezik rá, hogy javítsunk a megélésünkön, hassunk fizikai állapotunkra, gondolkodásmódunkra, az információk feldolgozását végző belső folyamatainkra. Hiszek abban, hogy akik tudatos figyelemmel fordulnak önMAGunk megértése és elfogadása felé, megtalálják azt a módszert, amelyikre a leginkább befogadóak s ez által a legnagyobb s legtisztább hatást képesek elérni. Én magam személyesen energetikai állapotfelméréssel,- kezeléssel, REIKI-vel és csoportos családállítás módszerével tudok segítségedre lenni.

Ha úgy érzed, hogy szívesen vágnál bele, vagy folytatnád önmagad megismerésének útját Velem, akkor keress fel az alábbi elérhetőségek egyikén.

Copyright © Zen-Zug | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi Nyilatkozat | Süti kezelési útmutató