Alternatív energetikai harmonizáció
Válassz kedvedre alábbi módszerek és technikák közül

REIKI 

Reiki energia alkalmazása során egy általános egyetemes szeretet energia frekvenciával dolgozom, mely mindenki számára könnyen érthető és befogadható. Ez az energetikai harmonizációs tevékenység pozitív hatással van az általános közérzetre. Személyes tapasztalataim alapján sikerrel alkalmazható a migrénes típusú fejfájások enyhítésében. Nyugtató hatással van gondolataink és érzelmeink lecsillapítására, segít egy nyugalmi, kiegyensúlyozott állapot elérését. Általános energetizáló hatása azonban fizikai testünk és tágabb energetikai rendszerünk bármely részére kiterjed s ezáltal jótékony hatásait szabadon élvezhetjük.

Ha szeretnél bővebben olvasni a módszerről, akkor az alábbi linken megteheted: https://zen-zug.mozello.hu/szolgaltatasok-1/reiki/


Tértisztítás

Magas rezgésszintű speciális szeretet energia áramoltatása révén ( akárcsak REIKI során) lehetőségünkben áll nem csak fizikai testünket, vagy  közvetlen energetikai mezőnket, hanem tágabb életterünket is megtisztítani. Otthonunkba is megannyi energetikai minta, lenyomat és blokk halmozódhat fel, melynek rendszeres tisztításával fokozható a pozitív közérzet (csökkenti a szorongást, a túlgondolást, relaxáló hatása van), kiegyensúlyozhatóak az alvási szokások. Hatással lehet ezeken kívül a napi energiaszintre (csökkenti a kóros fáradtság érzését), étkezési szokásainkra, mérsékelhető a stressz.

Mikor érdemes teret tisztítani? Amennyiben tartós negatív közérzetet tapasztalsz otthonodban, vagy azon a helyen ahol rendszeresen tartózkodsz. Költözés, utazás, betegség, haláleset, válás, vendégség, új gyermek születése, és egyéb fontos életesemények alkalmával.