Hellinger-féle családállítás
Varga Lívia

Családállítás

A családállítás vagy családfelállítás módszertanának alapítója Bert Hellinger német terapeuta és teológus, aki több pszichoterápiás módszer, valamint  saját eseteinek alapos tanulmányozásával, megfigyeléseivel és sok éves tapasztalatával kombinálva sikeresen kezdte alkalmazni a gyakorlatban is ezt a módszert, melyet azóta is Hellinger-féle családfelállításnak nevezünk.

A módszertan alapján csoportos foglalkozás keretein belül kerülnek feltárásra a családi rendszeren belüli elakadások, (sok esetben) tudatalatti blokkok, melyek bármely életterülethez kapcsolódhatnak, úgy mint az egészség, párkapcsolat, munka- siker-pénz kérdésköre, kapcsolatok stb… A családállítás módszertana e különböző életterületeken jelentkező elakadások, nehézségek, blokkok feloldását célozza meg.

A módszertan alapjául egy speciális energetikai mező, az úgynevezett morfogenetikus mező szolgál, melynek minden, az adott családba született tagja részese, ugyanúgy ahogy érzéseik, tetteik és gondolataik egyaránt. Mindezen energiák összeadódnak és megalkotják a családi lélek egységét. Ez a speciális családi energiamező pedig nemcsak tárolja az információt, hanem befolyásoló erővel is hat az egyes tagok életére. Hiszen mindannyian jól ismerjük a fizika egyik legáltalánosabb törvényét, amelyet a természet minden jelenségére alkalmazhatunk; az energia nem vész el, csak átalakul. Ez alól nem kivétel a családtagok között fennálló lelki és szellemi szintű dinamika sem.

Mindazon által a mező meghatározott és szigorú törvények szerint működik. Minden egyes családtagnak megvan a maga helye és szerepe, kik állandó kölcsönhatásban állnak egymással, ezzel alkotva egy egységes RENDet. S ha ebben a rendszerben változás áll be, sérülnek a szabályok, az generációkon keresztül képes hatást gyakorolni a családtagok életére. Ebben az esetben szükséges lehet visszaállítani a családi lélek egyensúlyát, fontos, hogy minden szereplő visszakerülhessen a maga helyére, hogy az energiák és blokkok feloldásra kerüljenek és kiegyenlítődhessenek. E rendszer legfontosabb mozgatóereje pedig a SZERETET.

FONTOS: A CSALÁDÁLLÍTÁS NEM HELYETTESÍTI A PSZICHOTERÁPIÁT

A családállítás események a Zen-Zuggal közös együttműködés keretében kerülnek megszervezésre. A soron következő alkalmakat mind a honlapon mind pedig a facebook oldalamon meghirdetett eseményként megtaláljátok! 

Varga Lívia

Tel: 0670 9082481

e-mail: varl[email protected]

web: https://zen-zug.com/szitakoto-lelek-ter

Facebookhttps://www.facebook.com/varga.livia.12/

A zen-zug facebook oldalon és csoportban pedig mindig értesülhetsz a legfrissebb programokról.

Ha többet szeretnél tudni Bert Hellinger munkásságáról és a családállításról, akkor látogass el a hivatalos honlapra.

https://www.hellinger.com/en/bert-hellinger-the-original/bert-hellinger/

  Copyright © Zen-Zug | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi Nyilatkozat | Süti kezelési útmutató

Családállítás menete, gyakorlati tudnivalók:

Hellinger-féle családállításra az alább meghirdetett időpontokra tudsz jelentkezni. Havi egyszeri alkalommal kerülnek megrendezésre, több helyszínen, így a pontos helyszínről mindig az aktuális esemény részleteinél tudsz tájékozódni!

  • Érkezés 15-20 perccel korábban
  • kérlek, kényelmes öltözékben gyere, amiben jól érzed magad, és nem kell feszengened
  • ebédet, enni-inni valót mindenképpen hozz magaddal (mikro, kávé van :)
  • állítások között vannak szünetek
  • ezek az alkalmak többnyire egész napos elfoglaltságot jelentenek. Az állítások számának függvénye, hogy mikor végzünk. Átlagban 4 óráig tart.
  • ha mindenképpen előbb el kell menned, ezt kérlek nekem előre jelezd.
Amennyiben bármi egyéb kérdésed felmerülne, vagy szeretnél személyesen is egyeztetni, akkor keress bátran a fenti elérhetőségeim egyikén.

 Copyright © Zen-Zug | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi Nyilatkozat | Süti kezelési útmutató