Alternatív stresszoldás, lelki blokkoldás

„Az érintésben hihetetlen erő lakozik, összeolvasztja az embereket, ledönti a köztük lévő falakat jobban, mint bármi más és mindannyian reagálunk rá. 

Az érintésben energia van, csodatévő energia.”

(Adam J. Jackson)

Metamorf lelki blokkoldás

Speciális lelki blokkoldó technika, amely három szinten oldja az életünk során felhalmozódott lelki sérelmekből adódó gátakat. Ez nem egy általános masszázs, sokkal inkább egyfajta energetikai technika, módszer. Rendszeresen alkalmazva segít megszabadulni a félelmektől, nyomasztó érzésektől, növelheti az önbizalmat, életkedvet is. Hozzájárulhat zárkózottság levetkőzéséhez, az életszemlélet pozitív irányba való változásához. 

A blokkoldás során a talpat, tenyeret és fejet érintjük. Kisgyermekkortól az időskorig mindenkinek javallott. Nem helyettesíti az orvosi ellátást, hanem azt kiegészítve alkalmazható.

Lélekringatás

Alternatív stresszoldó technika. A fel nem dolgozott és tudatalattiban elraktározott lelki sérüléseket oldja. Lényege, hogy a testben áramló energiák blokkjainak feloldásával visszaállítja a szervezet természetes védekező és regeneráló képességét. Ringató, rezgető mozgássorozattal a fejtetőtől a lábujjakig végezzük. Mind felnőtteknek, mind gyermekeknek egyaránt ajánlom.

Mikor célszerű alkalmazni?

Szorongás, pánik, félelmek enyhítésére, önbizalom és önértékelés fejlesztése érdekében, test,- lélek harmonizáció elősegítésére, alvásproblémák leküzdésére, jó hatással van az idegrendszerre, nyirok,- és keringési rendszerre, kapcsolati problémák esetén, migrén esetén, hiperaktivitás oldására.

Ez az alternatív stresszoldó technikafekvő testhelyzetben, kényelmes öltözetben történik.

Az általam végzett masszázsok relaxáló jellegűek, feszültségoldásra,stresszoldásra, lelki blokkoldásra egyaránt hathatós segítséget nyújtanak, azonban nem helyettesítik az orvosi ellátást!

 Copyright © Zen-Zug | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi Nyilatkozat | Süti kezelési útmutató